... i sve(t) je tu!

Kompletnu ponudu , termine polazaka i ostale informacije proverite direktno u agenciji ili telefonom

tel : 011 301 79 61  |   mob : 064 644 33 52

SLOVENIJA / Terme Olimia

OPIS

SLOVENIJA / TERME OLIMIA / WELLNESS & SPA

Terme Olimia Wellness Spa Putovanja Banje Slovenija 1
Terme Olimia Wellness Spa Putovanja Banje Slovenija 2
Terme Olimia Wellness Spa Putovanja Banje Slovenija 3
Terme Olimia Wellness Spa Putovanja Banje Slovenija 4
Terme Olimia Wellness Spa Putovanja Banje Slovenija 5
Terme Olimia Wellness Spa Putovanja Banje Slovenija 6
Terme Olimia Wellness Spa Putovanja Banje Slovenija 7
Terme Olimia Wellness Spa Putovanja Banje Slovenija 8

IZVORI U OVIM KRAJEVIMA SU JOŠ PRE ČETIRI VEKA PRIVLAČILI POSETIOCE KOJI SU TRAŽILI ODMOR I ZDRAVLJE, A DANAS SU TERME OLIMIA OMILJENA DESTINACIJA TURISTA, KOJI OD ODMORA NE OČEKUJU SAMO BLAGOTVORAN UTICAJ TERMALNE VODE, VEĆ MNOGO, MNOGO VIŠE.
Prema usmenom predanju, baroni iz Miljane u Harini Žlaki su još pre četiri veka ovde imali svoje kupalište. Godine 1935. prirodni termalni izvori privlače pažnju lokalnog sveštenika Frederika Strnada, koji je, zajedno sa stručnjacima, dokazao lekovita svojstva tih prirodnih termalnih izvora.

Termalna voda kao prirodni lek veoma uspešno leči reumatska oboljenja lokomotornog sistema, kožne bolesti, poremećaje arterijske cirkulacije, pomaže tokom postoperativnog oporavka, kao i kod povreda kostiju, mišića i perifernog nervnog sistema.

Godine 1966. su zvanično otvorene Atomske toplice, a mi smo i danas svedoci izuzetno uspešnog razvoja zdravstvenog turizma, koji svojom sveobuhvatnom ponudom na poljima zdravstva, wellnessa, smeštajnih kapaciteta, bazenskih kompleksa, ugostiteljske ponude i atraktivne lokacije privlači posetioce iz celog sveta. Terme Olimia su svoje ime dobile po srednjovekovnom manastiru Olimju, koji se nalazi u blizini.

Programi prilagođeni individalnim željama i potrebama, sveobuhvatna wellness ponuda s najsavremenijim i najvećim svetom sauna, odlične usluge za negu lepote, izazovi adrenalinskih vodenih avantura i mogućnosti rekreacije čine mozaik koji revitalizuje telo i duh.

Obližnje prirodne i kulturne znamenitosti, atrakcije izletničkog i seoskog turizma s domaćim specijalitetima i autentičnim virštajnskim vinima dodatno će obogatiti doživljaj.