... i sve(t) je tu!

Kompletnu ponudu , termine polazaka i ostale informacije proverite direktno u agenciji ili telefonom

tel : 011 301 79 61  |   mob : 064 644 33 52

Hoteli Italija 2018 / Italija leto 2018

Najveća ponuda aranžmana za letovanje u Italiji 2018!!!

Na sajtu gledate izdvojenu ponudu smeštaja. Za kompletnu ponudu posetite neku od naših poslovnica ili nas pozovite na 011 301 79 61 / 064 644 33 52 , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Za leto 2018 pripremili smo za Vas veliki izbor hotela u Italiji. Ukoliko je ove godine Vaš izbor letovanje u Italiji, na sajtu smo izdvojili ponudu hotelskog smeštaja za : Siciliju, Kalabriju, Lido di Jesolo, Rimini, Sardiniju, Sorento.

Napominjemo da se na sajtu nalazi samo (izdvojeni) deo ponude hotela u Italiji, i da u našoj agenciji možete pronaći najveći izbor hotelskog smeštaja u Italiji za leto 2018 po najpovoljnijim cenama. Ukoliko Vas interesuju first minute ili last minute ponude za Italiju, tu smo da za Vas pronađemo najpovoljniji aranžman.

ITALIJA

Italija hoteli letovanje 2018

Republika Italija je država na jugu Evrope. Italija obuhvata Apeninsko poluostrvo i tri velika ostrva na Sredozemnom moru: Siciliju, Sardiniju i Elbu. Jedinu kopnenu granicu ima na severu, na Alpima, gde se graniči sa Francuskom, Švajcarskom, Austrijom i Slovenijom. Nezavisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorije Italije.
Veoma je poznata po svom istorijskom nasleđu, kulinarskim sposobnostima, modi, dizajnu, odeći, arhitekturi, umetnosti, muzici zbog čega jedna od najatraktivnijih destinacija u svetu.